ThailandBolig.dk

Bangkok

BELIGGENHED :

  THAILAND

  Bangkok

  Hua Hin

  Jomtien Beach

  Pattaya

  Rayong

  Phuket

  Danskere i Thailand

  Golf i Thailand

  Shopping

  Thailand info

  Investering info

  Købsprocessen

  Annoncering

  Samarbejde

  Kontakt os

Condo lejlighed i Bangkok  

Condo

47-etager condo lejlighed ved siden af BTS Skytrain.

Priser fra

400.000 kr

 

Penthouse

Mini penthouse condo lejlighed i Bangkok. Smart!

Priser fra

400.000 kr

 

Hvorfor investere i lejlighed i Bangkok ?  

Mange der har besøgt Bangkok over årene husker desvœrre byen som en rodet forestilling, med trafik, os, og rod. Nok en del af grunden til at Bangkok ikke hidtil har vœret regnet for et attraktivt sted at leve og investere i bolig. Men i takt med en øget interesse i Thailands strande, så sker der nu masser af forbedringer i hovedstaden. Med andre ord, er Bangkok en by i ekstrem vœkst og infrastrukturen er klart forbedret. Bangkok's Skytrain har nu vœret i drift i over 5 år og har gjort det af med de vœrste trafik-propper.

 

Det 2-år gamle MRT Subway har også haft en positiv impakt på trafikken. Der er et vel-fungerende expressway-net i og omkring byen og alle hovedveje er i god stand. Bangkok's Don Muang Internationale lufthaven er blevet for lille og en ny stor international lufthavn er netop åbnet, hvilket igen har udbygget vej-nettet i den syd-østlige del af Bangkok.

Der er mange Internationale skoler i Bangkok af meget høj standard. Alle større internationale firmaer er reprœsenteret i området. Og der bliver bygget enorme, super-moderne og luksuriøse hoteller, Condo lejligheder og Kontor-bygninger over store dele af Bangkok. Der er områder af Bangkok der er godt på vej til at ligne andre af verdens top-moderne byer. Anerkendte, internationale arkitekt-firmaer står bag Bangkok's nye face-lift.

 

Den økonomiske side af Bangkok

Leveomkostninger i Bangkok er meget lave sammenlignet med Danmark. I 2005 var København regnet for at vœre den 8. dyreste storby at bo i, hvorimod Bangkok kom ind på en beskeden 125. plads. Vi har alle oplevet hvordan leveomkostninger og pris-niveauer kan stige på forholdsvis kort tid. Det er ikke lœngere nemt at få råd til at købe et hus i København. Det samme gœlder i storbyer som London, Paris, San Francisco, etc. Og hvad skete der med hus-priserne på ferie-boliger i Syd-frankrig og Spanien? Det blev populœrt og priserne røg op!!

Lige nu er Thailand et "hot" feriemål for skandinavere, såvel som for rejsende fra mange andre steder i verden. Og meget tyder på at det også vil vœre tilfœldet i de nœste mange år. Som det tydeligt fremgår fra nedenstående tabel, så er Bangkok stadig meget billig sammenlignet med andre storbyer i området.

Tabellen viser luksus bolig priser (US$ per kvadrat-fod)

Herunder vises pris-niveauet for Condo lejligheder i Bangkok. I 1997/98 afspejler "Asian Crisis" sig tydeligt med et kraftigt styrtdyk. Krisen er overstået og condo priserne kravler nu igen op og op.....

Konklusion

Du kan købe en 70 kvadratmeter lejlighed i god stand, central beliggenhed, med gode faciliteter for ca. 400.000 danske kroner i Bangkok. Bangkok er en by i vœkst og er af mange udlœndinge bosat i Asien regnet for at vœre den mest udlœndinge-venlige by, hvad angår infrastruktur (inkl. skoler) og moderne faciliteter til fornuftig pris. En by med meget lave leveomkostninger, der er i vœkst. Vi mener, at ejendomspriserne i Bangkok, kun kan gå op det nœste årti. Og det kan muligvis gå stœrkt. Det er ikke ualmindeligt at årlige vœrdistigninger i lignende markeder, ligger rundt ved 10%.

Og hvis du ikke selv skal bo i lejligheden, så kan du naturligvis udleje lejligheden og få en månedlig check tilsendt.

Bangkok - a great and safe place to live!!

Westerners with experience living and working in South East Asia generally agree that Bangkok is the top place to reside. The city is the best of both worlds, it has modern and international standards and at the same time it is exotic and mysterious, as you would expect an oriental city to be. There are plenty of job opportunities and international schools for you and your family. Cost of living is very low, so for instance would a family typically eat-out at restaurants every night. No reason for Madam to cook at home. That way the city is always alive and kicking. Every single day is a new journey. The Housing prices in Bangkok are still on a level where you can afford to purchase a wonderful home to affordable prices. But it may not last. The housing prices in cities like Singapore and Hong Kong are several times higher than in Bangkok, and recent years' development and improvements in Bangkok can only mean that the city evetually will catch up with its neighbors. Your time time to invest in Bangkok is now, while it is still affordable.

Storby

Moderne
Eksotisk Billigt

Bangkok...

Vækst

Udlejnings Indtægt Appreciation

9% vækst

Tilbud

2nd-hand
mini
Penthouse

600.000 kr

Anbefalinger:  

Hvad Expats i Bangkok foretrækker:

"I Bangkok er det muligt at købe nybyggede bolig projekter i top kvalitet til overkommelige priser. Ingen anden international hovedstad, der er så moderne og international som Bangkok, kan matche hvad Bangkok kan tilbyde. Expats føler sig mere trygge når de går langs gaderne i Bangkok end de gør i København og Stockholm. Hvem ville have troet det "

Hvad Ejendomsmægleren siger:

"Nye condo lejligheder i hjertet af Bangkok (mellem Siam and Ekamai) sælger for ca 100.000 THB/kvm hvilket selv for Bangkoks prisniveau er i overkanten. Bygherrer og Ejendomsmæglere peger nu på Phra Khanong (området efter Ekamai) som det nye Expat område. Condo lejligheder her sælger sammenligneligt stadig 30 til 40% billigere. Potentielle købere bør dog agere snart "

Copyright ©2008 Online Market Plan