ThailandBolig.dk

Dansk

BELIGGENHED :

  THAILAND

  Bangkok

  Hua Hin

  Jomtien Beach

  Pattaya

  Rayong

  Phuket

  Danskere i Thailand

  Golf i Thailand

  Shopping

  Thailand info

  Investering info

  Købsprocessen

  Annoncering

  Samarbejde

  Kontakt os

danskere i Thailand

Danskere i Thailand  

  • Danske restauranter
  • Danske Foreninger
  • Danske Nyhedsbreve
  • Dansk Handelskammer
  • Dansk fodboldhold
  • Julefrokost arrangement m.m.
  • Dansk balut klub
  • Skandinaviske boligprojekter

Masser af dansk aktivitet i Thailand  

Der er masser af dansk aktivitet i Thailand... hvor det mest aktive dansker område er Bangkok, men også i Hua Hin, Phuket, Pattaya, Jomtien og Koh Samui, er der danske initiativer at finde.I Bangkok holder Dansk Handelskammer en månedlig netværksaften (social kom-sammen) på en af de danske restauranter i byen. De danske restauranter serverer selvfølgelig traditionelle retter, såsom smørrebrød og flæskesteg, og du kan også få dig en kold Tuborg. Typsik bliver der arrangeret lidt ekstra godt rundt ved højtiderne, så man kan glæde sig til en god dansk julefrokost eller påskemiddag. Der er ingen tvivl om, at Stable Lodge(Stalden) og Admirals Pub (Admiralen) har glædet mange danskere i Bangkok.

 

I fritiden kan danskere i Bangkok spille fodbold i den lokale amatørliga med Scandinavian Vikings og mon ikke der bliver tid til en enkelt øl efter kampen. Hvis en fodboldkamp i varmen er for aktivt for dig, så kan man være heldig at finde et terningespil med den danske balut-klub.

Der er også danske foreninger, hvor Scandinavian Society har forskellige arrangementer, blandt andet står der golf, seminarer og picnics på programmet.

I strandbyen Hua Hin og på ferieøerne, Phuket og Koh Samui, er der også lidt at vælge mellem af danske og svenske spisesteder og Pubs. I Jomtien er der en hel gade med danske "beer bars", så da ser du danske flag og bekendte navne skilte overalt, såsom Roskilde og Hønsehuset.

Behov for dansk?

Hvad er dit behov for ar finde danskere i Thailand? Vi har alle forskellige behov, og tit ved vi ikke hvad vort eget behov før du er her.

Vi møder danskere i Thailand som mere eller mindre lever et dansk liv her...spiser dansk mad næsten hver dag, stort set kun har danske venner, og dermed kun snakker dansk.

Der er flere danskere og skandinavere rundt i verden, end man umiddelbart tror. I Thailand vil du således støde ind i danskere der bor her fast, typisk på grund af arbejde, familie, eller bare af lysten til at være her. Mange bor her en del af året, måske fordi de foretrækker dejlige badestrande fremfor vinterkulden. Og så er der selvfølgelig alle de danske turister som kommer et par uger af gangen.


Golf i Thailand

Skandinaviske Bolig projekter...

Der er efterhånden flere tusinde skandinavere der er involveret i bolig projekter i Thailand, enten som køber eller investor, som bygherre eller medarbejder for byggefirmaer,som ejendomsmægler eller agent, osv.

Der er nogle bolig projekter der kun sælger til skandinavere. Køberen er således garanteret høj byggekvalitet, skandinaviske naboer, og restauranter med skandinavisk mad. Dette koncept er interessant for mange som har behov for en vis tryghed og sikkerhed og som ønsker at føre et liv lig hvad de er vant til hjemmefra...men nu med lidt mere sol og varme!!!

Andre skandinavere søger væk fra alt, hvad der minder om derhjemme, da de søger nye oplevelser og ny livsstil. Og altså ikke er draget til Thailand for at søge hvad der er dansk eller skandinavisk. For denne gruppe er der naturligvis uendelige muligheder i Thailand.

 

De fleste danskere og skandinavere der tager beslutningen helt eller delvist at flytte til Thailand, ender dog typisk med et liv og valg af bolig, der balancerer lidt mellem de to levemåder ovenfor. Og det er netop det der gør, at tusindvis af skandinavere forelsker sig i Thailand....at man kan få det bedste fra begge verdener i Thailand. En dag har man lyst til at spise thai mad på en lokal seafood restaurant ved vandet og næste dag trænger man til en god dansk bøf...

På de andre sider kan du finde mere information om...

Skandinavisk ferielejlighed projekt i Jomtien Beach

Skandinavisk luksus resort i Jomtien Beach

(delvist) Skandinavisk luksus resort i Rayong

Skandinaviske feriehuse i Hua Hin

Beach

Kiteboarding Beach Party Swimming

Read more

Fun

Kiteboarding Cocktails Golf

Read more

Velkommen til danskere i Thailand

Eksotisk

Relaxation
Massage
Spa

Read more

Skandinaviske bolig projekter :  

Sunrise condo i Jomtien

"90% af bolig ejerne her er skandinavere (næsten alle svenskere) og de elsker det. To minutters gang til lille strand. Flot swimming pool og sundeck, restaurant med skandinaviske retter. Flere golfbaner er i området. Perfekte condo lejligheder for ældre familier, der søger fred og ro, strand, luksus og golf. 82 kvadratmeter luksus lejligheder.....vejledende priser fra 600.000 kroner"

 

Tropical condo i Rayong

Luksus resort lige ned til stranden. Lækker strand tæt på idyllisk fiskeby. Projektet er offplan, dvs at byggeriet kun lige er startet, det gør at du stadig har muligheden for at få disse lejlighederog feriehuse til offplan priser. Dette projekt bliver lanceret internationalt, så her forventer vi, at skandinavere vil udgøre under 50% af alle boligejere. Temaet her er LUKSUS, GOLF og STRAND. Flere skandinaviske sportsstjerner har valgt at investere i dette projekt.

Copyright ©2008 Online Market Plan