Kao Takiab

 

HUA HIN :

  HOME

  Køb Bolig

  Lej Bolig

  Hotel i Hua Hin

  Hua Hin info

  Kao Takiab

  Kao Tao

  GRATIS Nyhedsbrev

  Golf i Hua Hin

  Kontakt os

Kao takiab

Kao Takiab, Hua Hin  

  • 6 km fra Hua Hin by
  • Masser af restauranter
  • Luxury resorts og hoteller
  • Fishing village og templer
  • Charmerende strandby
  • Mix af Lokalt og Luksus
  • Top investering
  • Taxa til Hua Hin 10 Baht

KAO TAKIAB - 6 km syd for Hua Hin by: Kao Takiab er en hyggelig strandby 6 km syd for Hua Hin by. Der er mere eller mindre er vokset sammen med Hua Hin, pga de mange hoteller, resorts, condos og restauranter, der ligger langs stranden på strækningen mellem Hua Hin og Kao Takiab. Kao Takiab har en vis hygge over sig og har et godt udvalg af spisesteder. En ny golfbane åbner snart i området, og da den er på thai militær-område så forventer vi fornuftige Green Fees, sådan at en runde golf ikke behøver at være en dyr fornøjelse. Kao Takiab området har oplevet en stor forandring det sidste årti pga turismen. Strandbyen er ved at blive dyr at investere i, så det er nu, man skal slå til. Om 5 år er det for sent, og på det tidspunkt vurderer vi at prislejet vil være så højt, at det ikke længere er interessant for en almindelig dansk (skandinavisk) familie at investere her. I området kan man finde både feriehuse og condo-lejligheder. Boliger er naturligvis lidt dyrere her end, de er vest for Hua Hin, men nu er du i gåafstand fra stranden, som man nok bør være, når man investerer i bolig i en strandby.  

Det mest attraktive nabolag i Kao Takiab er efter vores mening lige syd for Kao Takiab Chopstick Hill og ned mod den nye golfbane, da der ikke er megen trafik, behageligt for en familie at gå rundt. Man behøver i det hele taget ikke en bil i Kao Takiab, da man allerede er nær stranden, og når man vil ind til Hua Hin by, så er det nemt at hoppe på den lokale taxa (Songthaew) der konstant kører mellem Hua Hin by og Kao Takiab i dagtimerne og kun koster 10 Baht (1,50 kr).

I det hele taget er Kao Takiab en charmerende strandby med de to Chopstick Hills, flotte thai templer og buddha statuer, hvor den 19 meter høje buddha statue for enden af stranden er byens kendemærke. Oplev også den lokale fiskers hverdag i Takiabs Fishing Village. Som sagt, så får Kao Takiab nu sin egen splinternye golfbane (thai military), plus at den prestigefyldte Banyan golfbane også ligger i Takiab området.

Bolig projekter i Kao Takiab  

 

Alt i alt, så er Takiab en hyggelig og charmerende strandby, hvor man kan have sig en god tid med familien. Kao Takiab er allerede blevet anerkendt som et attraktivt feriested. Dette afspejler sig i de mange nybyggede projekter, og huspriserne er også fulgt med. Der er dog stadig enkelte gode tilbud i Kao Takiab, som vi kan anbefale som værende gode ferieboliger og gode investeringer pga den attraktive beliggenhed.

Kao Takiab projekter som vi kan anbefale pga PRIS, KVALITET og BELIGGENHED:

1) Condo bygget i Resort-stil (dette projekt sælges kun som Leasehold) Pris: 2-6 mill THB (afhængig af størrelse) med lækker swimming pool og 300 meter til stranden: Resort i Kao Takiab

2) Condo-lejlighed 90 kvm med fantastisk udsigt over kysten: Condo i Kao Takiab

3) Villa (hus med land) til bedste pris i Kao Takiab området med 300 meter til stranden. Umuligt at finde lignende villa projekt i dette område, da de få andre villa projekter bliver bygget til langt højere priser pga de relativt høje jordpriser nær stranden. Kun 5-8 huse i dette projekt, så dette enestående tilbud varer ikke længe (vi investerer selv i dette projekt!!!): Hus i Kao Takiab

4) 3-etagers stort hus i Kao Takiab

 

Kao Takiab Fishing Village  

Copyright ©2010 Online Market Plan