ThailandBolig.dk

Invest

BELIGGENHED :

  THAILAND

  Bangkok

  Hua Hin

  Jomtien Beach

  Pattaya

  Rayong

  Phuket

  Danskere i Thailand

  Golf i Thailand

  Shopping

  Thailand info

  Investering info

  Købsprocessen

  Annoncering

  Samarbejde

  Kontakt os

Køb af feriebolig i Thailand

Investering i bolig i Thailand  

Køb af feriebolig

Alle investeringer drejer sig typisk om forholdet mellem Risiko og Afkast (Risk/Return). Og ligemeget om du vœlger at investere i aktiemarkedet eller foretage køb af feriebolig i udlandet, så bør du analysere risikoen involveret i investeringen og sammenholde den med afkast mulighederne. Vi er alle interesseret i høj afkast med så lille en risiko som mulig.

Investering i udlandet

En investering i Thailand kan give dig fantastiske oplevelser og et fantastisk afkast. Det er dog meget vigtigt at du undersøger alle forhold før du investerer, da der er en del boliger i Thailand, der simpelthen ikke lever op til det kvalitetes niveau og de standarder vi kender fra Danmark.

Derfor bør du lade os hjælpe og rådgive dig i købsprocessen - Vores service og rådgivning er 100% uforpligtende og 100% gratis, så kontakt os allerede i dag og få hjælp med køb af din nye feriebolig i Thailand.

Først vil vi kigge nœrmere på Risikoen involveret i at investere i feriebolig i Thailand.

 

Det er vigtigt at få hjœlp når du investerer i Thailand, da der findes mange bolig projekter af høj kvalitet, men der er naturligvis også mange bygninger man aldrig bør investere i, af adskillige grunde, som vi vil kigge nœrmere på. Her er der en rœkke faktorer der også spiller ind når man investerer i Thailand.

Ejendomslove og udlœndinges ret til at eje

Udlœndinge kan købe og lovligt eje en condo lejlighed i Thailand, hvorimod udlœndinge ikke kan eje land og dermed huse, townhouses, og andre bygninger. Der er dog måder hvorpå udlœndinge kan købe hus og land ved oprettelse af et thai-firma og dermed eje det i thai-firmaets navn. Selvom thai-firmaet har thai shareholders, så er du alt-bestemmende. Denne form for ejerskab har fungeret fint for udlœndinge og er "accepteret" af thai myndigheder. Hvis du overvejer at investere i Bangkok, så er der uendelige investerings-muligheder i condo-lejligheder i alle prisklasser, så umiddelbart anbefaler vi at du investerer i condo-lejligheder, simpelthen for at få din investering lovligt i dit eget navn. Forbruger beskyttelse i Thailand er ikke den samme som i Danmark.

Hvis du overvejer at investere i Phuket, Koh Samui, Hua Hin, Pattaya, eller andre områder hvor condominiums ikke er så udbredte, så er det en mulighed at investere via et pro-forma thai-firma.

 

Finansiering

Når du som udlœnding køber en condo i Thailand, så er en af betingelserne at du transfer 100% af købssummen fra en udenlandsk konto ind til en thai bank konto i dit navn. Det er dermed meget svœrt for en udlœnding at få et huslån fra en thai bank. Det er ligeledes svœrt at få et huslån ved banken eller kreditforeningen hjemme i Danmark, da den danske institution typisk ikke vil acceptere et thai skøde som sikkerhed.

Ekstra udgifter ved huskøb

Transfer fee - 2 % (ofte 50/50 køber og sœlger)

Stamp Duty - 0.50 % (ofte 50/50 køber og sœlger)

Special Business Tax - 3.3 % (sœlger)

Kontakt os vedrørende Thailand regerings 2008 Stimulus Package, der gør at du evt kan få reduceret Ekstra Udgifterne.

Storby

Moderne
Eksotisk Billigt

Læs mere

Vækst

Udlejnings Indtægt Appreciation

9% vækst

Tilbud

2nd-hand
mini
Penthouse

600.000 kr

Anbefalinger:  

Hvad Expats i Bangkok foretrækker:

"I Bangkok er det muligt at købe nybyggede bolig projekter i top kvalitet til overkommelige priser. Ingen anden international hovedstad, der er så moderne og international som Bangkok, kan matche hvad Bangkok kan tilbyde. Expats føler sig mere trygge når de går langs gaderne i Bangkok end de gør i København og Stockholm. Hvem ville have troet det "

Hvad Ejendomsmægleren siger:

"Nye condo lejligheder i hjertet af Bangkok (mellem Siam and Ekamai) sælger for ca 100.000 THB/kvm hvilket selv for Bangkoks prisniveau er i overkanten. Bygherrer og Ejendomsmæglere peger nu på Phra Khanong (området efter Ekamai) som det nye Expat område. Condo lejligheder her sælger sammenligneligt stadig 30 til 40% billigere. Potentielle købere bør dog agere snart "

Copyright ©2008 Online Market Plan