ThailandBolig.dk

Firma

BELIGGENHED :

  THAILAND

  Bangkok

  Hua Hin

  Jomtien Beach

  Pattaya

  Rayong

  Phuket

  Danskere i Thailand

  Golf i Thailand

  Shopping

  Thailand info

  Investering info

  Købsprocessen

  Annoncering

  Samarbejde

  Kontakt os

Thailand Bolig - for dig som ønsker en bolig i udlandet  

Overvejer du at
købe en bolig i udlandet?

Vi er et bolig firma, der specialiserer sig i at hjælpe skandinavere der overvejer at købe bolig i udlandet. Thailand Bolig er således et samarbejde mellem førende Ejendomsmæglere i Thailand, Expat Relocation Services og Online Market Planners. Dette Coop samarbejde har en skandinavisk ledelsesgruppe for at kunne servicere det skandinaviske markede bedst muligt.

Thailand Boligs team af medarbejdere fra Danmark, Sverige, Norge og Thailand står derfor klar til at hjælpe dig med at lave den bedste beslutning for dig og din familie, når I køber en bolig i udlandet. Vi holder til i Thailand og kan derfor direkte rådgive dig om bolig i Thailand. Hvis du overvejer at købe bolig i andre lande, så er du også velkommen til at kontakte os, vi vil da henvise dig til vores samarbejdspartnere i de respektive lande.

Thailand er blevet det nye ferieparadis for skandinavere der søger solskin, strandliv, eksotisk livsstil, masser af golf samt lækker og billig thai mad. Et liv i Thailand er anderledes og spændende og skandinavere der delvist flytter til Thailand er ellevilde med deres nye livsstil. Det er nu din tur til at begynde et eksotisk eventyr. Det at bo i et nyt land med en anderledes kultur og levemåde, har givet en lang række skandinavere en kæmpe oplevelse, der for mange har skabt en fornyet spænding i deres liv, i og med at de har oplevet en helt ny verden, som de nu selv er blevet en del af. Det er dog ikke altid nemt bare sådan at hoppe ind i en ny verden. Så når du vælger at købe en boilg i udlandet, så er vi her til at hjælpe dig med at overkomme vanskelighederne der er i at leve i et nyt land med ders kultur, sprog, regler og love der kan have stor indlydelse på om din nye bolig og liv i udlandet bliver en succes. Vi er her for at hjælpe dig, så kontakt os med det samme. Det er uforpligtende og gratis!

 

Kontakt os

Copyright ©2008 Online Market Plan