ThailandBolig.dk

Shopping

BELIGGENHED :

  THAILAND

  Bangkok

  Hua Hin

  Jomtien Beach

  Pattaya

  Rayong

  Phuket

  Danskere i Thailand

  Golf i Thailand

  Shopping

  Thailand info

  Investering info

  Købsprocessen

  Annoncering

  Samarbejde

  Kontakt os

Shopping i Thailand  

Markeder

I Bangkok bør du besøge Chatuchak (JJ) Markedet samt Suan Lum Night Market. Men der er masser af små markeder rundt omkring. Thais er vilde med at shoppe for frugt og anden mad, så det er altid nemt at finde lidt godt at spise.

Floating Marked

Floating markede eksisterer stadig. Delvist for turisternes glæde, men også mange lokale der bor langs Khlong floderne tager brug af de sejlende sælgere. Og de ældre sælgere ser stadig meget autentiske ud.

Shopping Centre

Der er mange store og top moderne shopping centre i Bangkok hvis du er på udkig efter lidt luksus. Siam Paragon og Emporium på Sukhumvit samt Esplanade på Rachadaphisek er alle værd et besøg.

Billigt?

Shopping i Thailand kan indebære lidt af hvert, lige fra mad, tøj, sølv, silke til...hundehvalpe. Eller hvis du er til kopivarer, så er der ure, solbriller, Levis jeans, DVD, fodboldtrøjer og lignende at hente.

Storby

Moderne
Eksotisk Billigt

Læs mere

Vækst

Udlejnings Indtægt Appreciation

9% vækst

Tilbud

2nd-hand
mini
Penthouse

600.000 kr

Anbefalinger:  

 

Hvad Expats i Bangkok foretrækker:

"I Bangkok er det muligt at købe nybyggede bolig projekter i top kvalitet til overkommelige priser. Ingen anden international hovedstad, der er så moderne og international som Bangkok, kan matche hvad Bangkok kan tilbyde. Expats føler sig mere trygge når de går langs gaderne i Bangkok end de gør i København og Stockholm. Hvem ville have troet det "

Hvad Ejendomsmægleren siger:

"Nye condo lejligheder i hjertet af Bangkok (mellem Siam and Ekamai) sælger for ca 100.000 THB/kvm hvilket selv for Bangkoks prisniveau er i overkanten. Bygherrer og Ejendomsmæglere peger nu på Phra Khanong (området efter Ekamai) som det nye Expat område. Condo lejligheder her sælger sammenligneligt stadig 30 til 40% billigere. Potentielle købere bør dog agere snart "

Copyright ©2008 Online Market Plan